Creatief bezinningsatelier

  • Iedere derde vrijdag van de maand, 09:30 tot 11:30 uur
  • Kleine Kapel, Noetselerweg 55, 7441 CB Nijverdal
“We maken geen kunst, maar geven uiting aan wat in ons is.” De ochtend begint met een korte viering waarin een tekst, lied of gedicht wordt gelezen rondom een thema. We bezinnen ons hierop in een moment van stilte en rust en daarna krijg je de gelegenheid om creatief te uiten wat er in je opgekomen is in de stilte. Er zijn hiervoor allerlei materialen aanwezig.
Het creatieve bezinningsatelier wordt elke 3e vrijdag van de maand aangeboden. Je hebt de mogelijkheid om naar de kapel te komen (max. 4 deelnemers) of om thuis aan het werk te gaan. Je krijgt dan van tevoren het thema en de viering opgestuurd. De resultaten worden (evt.) via whatsapp gedeeld.  De ochtend begint om 9.30 uur en is rond 11.30 uur afgelopen, maar je kan thuis ook op elk ander willekeurig tijdstip aan het werk gaan.
De bijdrage in de kosten is € 3,50 per keer (als je naar de Kapel komt). Wanneer je thuis met je eigen materiaal werkt, zijn er geen kosten aan verbonden. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Voor meer informatie en aanmelding: Francien Kaljouw 0548-612595 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.